Четвер, березня 28, 2024


Увага!

 Шановні батьки, у нас є унікальна можливість зробити світлими коридори школи, повністю замінивши систему освітлення, а також встановити баки для роздільного збору сміття. Наша школа подала на громадський бюджет два проекти

 «СВІТЛА ШКОЛА – КРОК ДО ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ У НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ» (великий №32). Проект спрямований на встановлення енергозберігаючого освітлення в приміщенні школи. Наші коридори стануть якісно освітленими!

 «Шкільний марафон роздільного збору відходів Let's do it. Ukraineschool recycling» (малий №25). Проект спрямований на покращення екологічної культури учнів, вчителів та батьків. Завдяки проекту в закладі з’являться урни для роздільного збору сміття (папір, пластик, тетрапак). Виручені кошти за сміття можна використати на потреби школи.

 Голосування триває до 3 травня 2017 року.

Проголосувати можна двома способами:

  1. 1.За допомогою спеціальної форми на веб-сайті міської ради

www.kr-rada.gov.ua - громадянам - громадський бюджет. Обов’язково знайдіть назву саме наших проектів!

  1. 2.У паперовому вигляді за умови пред’явлення паспорта з пропискою у м. Кропивницький в приміщенні міської ради за адресою: вул. В. Перспективна, 41 (вхід з вул. Гоголя, понеділок – п’ятниця з 10.00 до 16.00).

В голосуванні можуть брати участь члени територіальної громади міста Кропивницького віком від 16 років, що є громадянами України та зареєстровані та проживають на території м. Кропивницького.

Голосувати можна одночасно за два проекти (великий та малий).

 Можемо перемогти тільки спільними зусиллями! Залучайте родичів та знайомих. Цінний кожен голос!!!!!

proekt25

proekt32

:

футер

Авторські права © 2024 Кіровоградська спеціалізована загальноосвітня середня школа №6. Усі права захищені.
Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.
2006-2011 © Український переклад Joomla! Україна.